Putnam Lake Interior Revival in Greenwich, CT 06831

About This Project

This classic old home was purchased by a young family who wanted to make it feel more comfortable and friendly.  The house had a very formal plan and an awkward entrance to the indoor pool.  Most of our work was concentrated on one side of the house, in the main living areas and Master Suite above.   We created a smooth connection to the pool structure from the large Living Room and entertainment space.  A new wine cellar was incorporated as was a back staircase to the Master Bedroom. The new Master Bath features extensive marble detailing, while the bedroom and flanking closets received a functional facelift.  All of the renovated areas fit nicely into the original architecture.

Category
Greenwich, Renovations
Location
Greenwich Connecticut